Sekitar Perasmian ZIQ DELI CAFE (16 Apr 2009)

Alhamdulillah, syukur ke hadrat Illahi kerana dengan rahmat dan kurnia-Nya, akhirnya ZIQ dapat merasmikan outlet ke-3 iaitu ZIQ DELI CAFE di Paya Keladi.


Perasmian ini juga disertakan dengan "Program Penyerahan Mentor Mentee"oleh Ziq Bakery and Cake anjuran MARA Negeri Terengganu. Alhamdulillah, sambutan tetamu yang hadir adalah begitu membanggakan. Perasmian cawangan baru kami ini telah dirasmikan oleh Y. Bhg. Dato' Othman bin Hj. Ahmad iaitu Timbalan Ketua Pengarah MARA yang mewakili Dato' Sri Idris Jusoh yang tidak dapat hadir pada hari tersebut disebabkan oleh hal yang tidak dapat dielakkan.


Pada hari perasmian tersebut, ZIQ DELI CAFE telah membuat promosi besar-besaran potongan harga 60% bagi semua kek yang terdapat di Ziq Deli Cafe.

Kegembiraan pada hari tersebut kami kongsikan kepada pengunjung blog dengan memaparkan gambar-gambar sepanjang majlis perasmian berjalan. Dipersilakan.......


Banyak juga belon yang ditiup oleh staff...


Kerusi yang disediakanuntuk para tetamuPemilik ZIQ BAKERY AND CAKEAntara staf yang memikul tanggungjawab..Menunggu ketibaan VIPKetibaan Y.Bhg. Dato' OthmanBacaan doa selamat agar majlis berjalan lancar..Aminnn....


Puan Suzana memberi ucapan pembukaanDato' memberi ucapan PerasmianSalah seorang Mentee Ziq Bakery and CakePerasmian Ziq Deli Cafe dengan memotong kek 2 tingkat..Penerangan tentang produk kepada Dato'...Sidang Media (Akhbar dan TV)Sourvenirs untuk para VIPSambutan pelanggan yang begitu membanggakan...Dengan potongan harga semua jenis kek sebanyak 60%.Staf tidak cukup tangan melayan tetamu...Antara jambangan bunga yang diberi..
Share on Google Plus

About Ziq Bakery

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
Catat Ulasan